STARTER
KREEFTENSOEP
met Hollandse garnalen
12,5
met Hollandse garnalen en kreeft
17,5
ROMIGE MOSTERDSOEP
met spekjes en champignons
8,5
BURRATA
met diverse tomaten en citrusolie
13
TONIJN
geroosterd in kruidenkorst met avocado,
limoen en ponzu dressing
15
SALADE KREEFT & HOLLANDSE GARNALEN
19,5
EENDENLEVER
gebakken met zoet zure appelcompote op brioche
19,5
STEAK TARTAAR THL
met gerookte eidooier,
mesclun sla en chip van parmezaan
Voor 17 / Hoofd 23
SALADE “RICHE” THL
Rijkelijke salade met kreeft, coquille, zwezerik,
eendenlever, langoustine en gamba
27,5
DINER MENU
3- / 4- GANGEN MENU
Dagelijks wisselend menu
39,50 / 45
DINER
GEGRATINEERDE SCHORSENEREN
met Gruyère, pompoen en amandel
22,5
GNOCCHI
in romige paddenstoelen-truffelsaus
22,5
GEBAKKEN KABELJAUW
met saus en chip van gerookte sprot
25
ZEEBAARS VAN DE GRILL
met schuim van citroen en salie
25
EENDENBORST
krokant gebakken met zoet zure vadouvanjus
25
“BLACK ANGUS” ENTRECOTE
van de BBQ met gerookte knoflookjus en uiencréme
27,5
TOURNEDOS “SIMMENTALER” RUND
met madeirajus
35
met gebakken eendenlever
5 supplement
SIDE DISHES
FRITES
met truffelmayonaise
4,5
KOOLSLA
3,5
GROENE SALADE
3,5
HUNTING FOR KIDS
TOMATENSOEP
met burrata
6
PARMAHAM
met meloen
7,5
BIEFSTUKJE
met frites en groenten
12,5
VISJE
met frites en groenten
12,5
KINDERDESSERT
5
DESSERT
BROWNIE
met vanille ijs
9
KOKOS EN PASSIEVRUCHT
taartje met passievruchten-kokos-ijs
9
BANAAN EN CHOCOLADE
walnotencake met banaan en praline ijs
9
WARME BRIOCHE
met Epoisse en ras el hanout-ijs
9
KAASPLATEAU
geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle
12,5