DINER

 

STARTER

KREEFTENSOEP

met Hollandse garnalen

12,5

met Hollandse garnalen en kreeft

17,5

 

ROMIGE MOSTERDSOEP

met spekjes en champignons

8,5

 

BURRATA

met diverse tomaten en citrusolie

13

 

TONIJN

geroosterd in kruidenkorst met avocado,

limoen en ponzu dressing

15

 

SALADE KREEFT & HOLLANDSE GARNALEN

19,5

 

EENDENLEVER

gebakken met zoet zure appelcompote op brioche

19,5

 

STEAK TARTAAR THL

met gerookte eidooier, 

mesclun sla en chip van parmezaan

Voor 17 / Hoofd 23

 

SALADE “RICHE” THL

Rijkelijke salade met kreeft, coquille, zwezerik,

eendenlever, langoustine en gamba

27,5

 

 

 

DINER MENU

3- / 4- GANGEN MENU

Dagelijks wisselend menu

39,50 / 45

 

DINER

GEGRATINEERDE SCHORSENEREN

met Gruyère, pompoen en amandel

22,5

 

GNOCCHI

in romige paddenstoelen-truffelsaus

22,5

 

GEBAKKEN KABELJAUW

met saus en chip van gerookte sprot

25

 

ZEEBAARS VAN DE GRILL

met schuim van citroen en salie

25

 

EENDENBORST

krokant gebakken met zoet zure vadouvanjus

25

 

“BLACK ANGUS” ENTRECOTE 

van de BBQ met gerookte knoflookjus en uiencréme

27,5

 

TOURNEDOS “SIMMENTALER” RUND

met madeirajus

35

met gebakken eendenlever

5 supplement

 

 

SIDE DISHES

 

FRITES

met truffelmayonaise

4,5

 

KOOLSLA

3,5

 

GROENE SALADE

3,5

 

HUNTING FOR KIDS

 

TOMATENSOEP

met burrata

6

 

PARMAHAM

met meloen

7,5

 

BIEFSTUKJE

met frites en groenten

12,5

 

VISJE

met frites en groenten

12,5

 

KINDERDESSERT

5

 

DESSERT

 

 

BROWNIE

met vanille ijs

9

 

KOKOS EN PASSIEVRUCHT

taartje met passievruchten-kokos-ijs

9

 

BANAAN EN CHOCOLADE

walnotencake met banaan en praline ijs

9

 

WARME BRIOCHE

met Epoisse en ras el hanout-ijs

9

 

KAASPLATEAU

geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle

12,5